Здравейте! Когато стигнахме до тази част на уебсайта изпитахме доста затруднения, защото точно в момента няма как да опишем с няколко думи, амбицията и желанието, което ни доведе до създаването на тази фондация.
Зад фондация „Орден на Туле“ стоят група амбициозни момчета и момичета, които имат една единствена цел и тя е да направят животът на хората по-лесен. Знаем, че това звучи прекалено типично, а защо не и скучно, но това което ни различава от останалите НПО организации е факта, че сме убедени, че знаем правилният път към това. Причината, която ни събра всички заедно е фактът, че никой от нас до момента не е имал лек живот, никой не е имал богати родители и сега да реши да се поглези с фондация или няма роднини на високо ниво и в момента има нужда от разнообразие в скучният си живот. Всички ние сме изстрадали това, което сме постигнали и колкото и да е малко си е наше. Сега искаме да помогнем на когото можем. Знаем, че неможем да спасим всички, но се надяваме нашите действия да вдъхновят останалите да се включат в борбата.
Отлагахме стартирането на фондацията дълго време, но настъпиха времена, които никой от нас не е виждал през животът си до момента. Светът е пред колапс, а нашата държава се движи на автопилот по наклонена повърхност – няма време за отлагане, за това ето ни тук, а за радост вие вече знаете за нас.
Нашите амбиции са огромни; желаем да се занимаваме изкуство, култура, технологии и да бъдем една положителна част от жизненият път на всеки човек по един или друг начин.

Много често ни задават въпросът откъде произлиза името на нашата фондация. То е вдъхновено от френски монашески орден, който през средновековието е помагал и лекувал местното население във Франция по време на чумната епидемия. Те са се грижели за децата на починалите, като дори са разпродали цялото си имущество и ценности за да могат да изхранят всички хора през тежките зимни месеци, защото заради болестта не е имало кой да се грижи за реколтата и целият окръг е бил обречен на студена и гладна смърт.

Това е приятели! Надяваме се да се включите в нашата борба по какъвто начин можете. Ако имате въпроси или нужда от съдействие не се колебайте да се свържете с нас. И не забравяйте – „Един за всички и Всички за един“.

Бъдете здрави! Бъдете мъдри!
От Галин, Марина, Мария, Симона и Мирослав