[vc_row][vc_column][woodmart_text_block text_font_weight=“500″ text_color=“primary“ woodmart_css_id=“63500e5854b79″ woodmart_empty_space=““ woodmart_inline=“no“ responsive_spacing=“eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zcGFjaW5nIiwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2MzUwMGU1ODU0Yjc5Iiwic2hvcnRjb2RlIjoid29vZG1hcnRfdGV4dF9ibG9jayIsImRhdGEiOnsidGFibGV0Ijp7fSwibW9iaWxlIjp7fX19″ parallax_scroll=“no“ wd_hide_on_desktop=“no“ wd_hide_on_tablet=“no“ wd_hide_on_mobile=“no“]Политика за поверителност

Добре дошли в https://thuleorder.com („Сайтът“). Разбираме, че поверителността онлайн е важна за потребителите на нашия сайт, особено при извършване на бизнес. Тази декларация урежда нашите политики за поверителност по отношение на онези потребители на сайта („Посетители“), които го посещават, без да осъществяват бизнес сделки, и Посетителите, които се регистрират, за да извършват бизнес сделки на сайта и да използват различните услуги, предлагани от

Фондация „Order of Thule“ (наричани заедно „Услуги“) („Оторизирани клиенти“).

„Лична информация“

се отнася до всяка информация, която идентифицира или може да се използва за идентифициране, контакт или локализиране на лицето, за което се отнася тази информация, включително, но не само, име, адрес, телефонен номер, номер на факс, имейл адрес, финансови профили, социално осигуряване номер и информация за кредитна карта. Информацията, разкриваща самоличността, не включва информация, която се събира анонимно (т.е. без идентификация на отделния потребител) или демографска информация, която не е свързана с идентифицирано лице.

Каква лична информация се събира?

Можем да събираме основна информация за потребителския профил от всички наши Посетители. Ние събираме следната допълнителна информация от нашите оторизирани клиенти: име, имейл адрес, телефонен номер, адрес,

Кои организации събират информацията?

В допълнение към нашето директно събиране на информация, нашите доставчици на услуги трети страни (като компании за кредитни карти, клирингови къщи и банки), които могат да предоставят такива услуги като кредит, застраховка и ескроу услуги, могат да събират тази информация от нашите Посетители и Оторизирани клиенти. Ние не контролираме как тези трети страни използват такава информация, но ги молим да разкрият как използват личната информация, предоставена им от Посетители и Оторизирани клиенти. Някои от тези трети страни може да са посредници, които действат единствено като връзки във веригата за разпространение и не съхраняват, задържат или използват предоставената им информация.

Как сайтът използва лична информация?

Ние използваме лична информация, за да персонализираме сайта, да правим подходящи предложения за услуги и да изпълняваме заявки за покупка и продажба на сайта, както и дарения. Можем да изпращаме имейли до посетителите и оторизираните клиенти за проучвания или възможности за покупка и продажба на сайта или информация, свързана с предмета на сайта. Може също така да използваме информация, позволяваща идентифициране на личността, за да се свържем с посетителите и оторизираните клиенти в отговор на конкретни запитвания или да предоставим искана информация.

С кого може да се споделя информацията?

Лична информация за Оторизирани клиенти може да бъде споделена с други Оторизирани клиенти, които желаят да оценят потенциални транзакции с други Оторизирани клиенти. Можем да споделяме обобщена информация за нашите Посетители, включително демографските данни на нашите Посетители и Оторизирани клиенти, с нашите свързани агенции и доставчици трети страни. Ние също така предлагаме възможността да се „откажете“ от получаване на информация или от контакт с нас или от агенция, действаща от наше име.

Как се съхранява личната информация?

Информацията, разкриваща самоличността, събрана от Фондация „Орден на Туле“, се съхранява сигурно и не е достъпна за трети страни или служители на Фондация „Орден на Туле“, освен за използване, както е посочено по-горе.

Какви избори са на разположение на Посетителите по отношение на събирането, използването и разпространението на информацията?

Посетителите и упълномощените клиенти могат да откажат да получават нежелана информация от или да се свързват с нас и/или нашите доставчици и свързани агенции, като отговорят на имейли според инструкциите или като се свържат с нас на contact@thuleorder.com[/woodmart_text_block][/vc_column][/vc_row]