[vc_row][vc_column][woodmart_text_block text_font_weight=“500″ text_color=“primary“ woodmart_css_id=“6368ebf53b718″ woodmart_empty_space=““ woodmart_inline=“no“ responsive_spacing=“eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zcGFjaW5nIiwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2MzY4ZWJmNTNiNzE4Iiwic2hvcnRjb2RlIjoid29vZG1hcnRfdGV4dF9ibG9jayIsImRhdGEiOnsidGFibGV0Ijp7fSwibW9iaWxlIjp7fX19″ parallax_scroll=“no“ wd_hide_on_desktop=“no“ wd_hide_on_tablet=“no“ wd_hide_on_mobile=“no“]Условия за ползване

Тези Условия уреждат вашия достъп до, използването на цялото съдържание, продукти и услуги, достъпни на уебсайта https://thuleorder.com („Услугата“), управляван от фондация „Order of Thule“ („нас“, „ние“ или „ нашият“).

Достъпът ви до нашите услуги зависи от приемането от ваша страна, без промяна, на всички правила и условия, съдържащи се тук, и всички други правила за работа и политики, публикувани и които могат да бъдат публикувани от време на време от нас.

Моля, прочетете внимателно Споразумението, преди да получите достъп или да използвате нашите Услуги. Като осъществявате достъп или използвате която и да е част от нашите Услуги, вие се съгласявате да бъдете обвързани с тези Условия. Ако не сте съгласни с която и да е част от условията на Споразумението, тогава нямате право на достъп или използване на нашите Услуги.

Интелектуална собственост

Споразумението не прехвърля от Нас към вас каквато и да е наша интелектуална собственост или интелектуална собственост на трета страна и всички права, право на собственост и лихва върху такава собственост ще останат (както между страните) единствено на Фондация „Орден на Туле“ и нейните лицензодатели .

Услуги на трети страни

При използването на Услугите можете да използвате услуги, продукти, софтуер, вграждания или приложения на трети страни, разработени от трети страни („Услуги на трети страни“).

Ако използвате услуги на трети страни, разбирате, че:

  • Всяко използване на услуга на трета страна е на ваш собствен риск и ние няма да носим отговорност пред никого за уебсайтове или услуги на трети страни.
  • Вие потвърждавате и се съгласявате, че ние няма да носим отговорност за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването на каквото и да е такова съдържание, стоки или услуги, достъпни на или чрез такива уебсайтове или услуги.

 

Акаунти

Когато използването на която и да е част от нашите Услуги изисква акаунт, вие се съгласявате да ни предоставите пълна и точна информация, когато се регистрирате за акаунт.

Вие ще носите пълната отговорност за всяка дейност, която се извършва под вашия акаунт. Вие носите отговорност за поддържането на информацията в акаунта ви актуална и за защитата на вашата парола.

Вие носите отговорност за поддържането на сигурността на вашия акаунт, който използвате за достъп до Услугата. Няма да споделяте или злоупотребявате с вашите идентификационни данни за достъп. Трябва да ни уведомите незабавно за всяко неразрешено използване на вашия акаунт или след като разберете за друг пробив в сигурността.

Връзки към други уебсайтове

Нашата услуга може да съдържа връзки към уебсайтове или услуги на трети страни, които не са собственост или контролирани от фондация „Order of Thule“.

Фондация „Order of Thule“ не поема отговорност за съдържанието, политиките за поверителност или практиките на уебсайтове или услуги на трети страни. Фондация „Order of Thule“ също така не носи отговорност или задължение, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на каквото и да е такова съдържание, стоки или услуги, достъпни на или чрез всякакви такива уеб сайтове или услуги.

Съветваме ви да прочетете условията и правилата за поверителност на всички уеб сайтове или услуги на трети страни, които посещавате.

Прекратяване на договора

Можем да прекратим или спрем достъпа ви до всички или част от нашите Услуги по всяко време, със или без причина, със или без предизвестие, което влиза в сила незабавно.

Ако искате да прекратите Споразумението или акаунта си във Фондация „Order of Thule“, можете просто да преустановите използването на нашите Услуги.

Всички разпоредби на Споразумението, които по своето естество трябва да останат в сила след прекратяването, ще продължат да действат и след прекратяването, включително, без ограничение, разпоредби за собственост, отказ от гаранция, обезщетение и ограничения на отговорността.

Опровержение

Нашите услуги се предоставят „КАКТО СА“. и база „КАКТО НАЛИЧНО“. Фондация „Order of Thule“ и нейните доставчици и лицензодатели с настоящото се отказват от всякакви гаранции от всякакъв вид, изрични или подразбиращи се, включително, без ограничение, гаранциите за продаваемост, годност за определена цел и ненарушение. Нито Фондация „Order of Thule“, нито нейните доставчици и лицензодатели, не дават гаранция, че нашите Услуги ще бъдат без грешки или че достъпът до тях ще бъде непрекъснат или непрекъснат.

Вие разбирате, че изтегляте от или по друг начин получавате съдържание или услуги чрез нашите Услуги по ваша собствена преценка и риск.

Юрисдикция и приложимо право

Освен в случаите, в които приложимото законодателство предвижда друго, Споразумението и всеки достъп до или използване на нашите Услуги ще се уреждат от законите на Република България.

Подходящото място за всякакви спорове, произтичащи от или свързани със Споразумението и всеки достъп до или използване на нашите Услуги, ще бъдат българските съдилища.

Промени

Фондация „Order of Thule“ си запазва правото по наше усмотрение да променя или заменя тези Условия по всяко време.

Ако направим промени, които са съществени, ще ви уведомим, като публикуваме на нашия уебсайт или като ви изпратим имейл или друга комуникация, преди промените да влязат в сила. Известието ще определи разумен период от време, след който новите условия ще влязат в сила.

Ще се опитаме да предоставим поне 30 дни предизвестие преди ефективните промени. Ако не сте съгласни с нашите промени, тогава трябва да спрете да използвате нашите Услуги в рамките на определения период за предизвестие или след като промените влязат в сила.

Продължаващото ви използване на нашите Услуги ще бъде предмет на новите условия.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно тези Условия за ползване, моля свържете се с нас на contact@thuleorder.com

_______________________________________

Последна актуализация: 19 октомври 2022 г[/woodmart_text_block][/vc_column][/vc_row]